Babtų bendruomenės akcija “ Pradžiugink savo bendruomenės vaiką”

Artėjant pačiom gražiausiom metų šventėms, kiekvienas pradedam galvoti kuo nustebinsim savo artimą, kaip igyvendinsim savo vaikų svajones. Ir viskas yra gražu ir teisinga – juk taip smagu Kalėdų rytą pamatyti laimingus savo vaikų veidus.

Šiais metais Babtų bendruomenės centras siūlo kiekvienam šiek tiek sustoti, apsidairyti ir nustebinti aplink gyvenančių, sunkiai besiverčiančių šeimų vaikus ir pasidalinti tuo stebuklingu jausmu, kai gauni Kalėdų dovaną. Pasidomejus atrinkom 27 vaikus iki 13 metų amžiaus, kuriems labai dažnai net nežinomas yra jausmas, kai gauni dovanų žaislą ar gražesnį rūbą.

Todėl siūlome pradėti naują iniciatyvą „PRADŽIUGINK SAVO BENDRUOMENĖS VAIKĄ” ir prisidėti kas kuom galit. T.y. galite į Babtų biblioteką (darbo valandomis) atnesti žaislą, rubelį ar saldainių. Tai gali būti ir tvarkingi devėti žaislai ar drabužiai (aišku visada smagiau gauti naujus). O tie kas neturit vaikų, žaislų ar šiaip laiko, galit pervesti pinigėlių į sąskaitą:

Gavėjo pavadinimas: Babtų bendruomenės centras
Įm. Kodas: 300129425
Bankas: DNB Bankas
Sąsk.Nr.: LT64 4010 0425 0087 3406
Mokėjimo paskirtis: Parama vaikams

Už surinktą paramą, pasitarus su socialiniais darbuotojais, bus nupirkti trokštamiausi daiktai. Kviečiame prisijungti visus geros valios žmones ir būtinai į dovanų rinkimo akciją įtraukit ir savo vaikučius.
Dovanas rinksim iki gruodžio 20 d.

AČIŪ UŽ JŪSŲ GERUMĄ.

Dovana

Babtų bendruomenės